Özbey Ortaokulu

WEB https://torbaliozbeyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : ÖZBEY MAH. 4003 SK. OKUL BLOK NO 4 TORBALI / İZMİR
VİZYON : Eğitim ve öğretim alanında örnek alınan lider okul
MİSYON : Atatürk ilkelerine bağlı, milli kültürü özümsemiş, kendisiyle ve toplumla barışık, yeniliğe açık, karar verme becerisi ve sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler yetiştirilmesi için, fırsat ve imkan eşitliği prensibiyle, çağın ihtiyaçlarına uygun kaynakları kullanarak; eğitim ve öğretim hizmetlerini okul düzeyinde planlamak, yürütmek, takip ve denetimini yapmak ve danışmanlık hizmeti vermektir.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2600
Öğretim Şekli :Okulumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılında 16 derslikli yeni binasına taşınmıştır. Okulumuz tam gün olarak eğitim hizmeti sunmaktadır.
Saatler : Başlama saati 08:40 Öğle Molası 12:05 - 12:55 Bitiş saati 15:25
Yabancı Dil : Okulumuzda İngilizce yabancı dil eğitimi verilmektedir.
Isınma : Doğalgazlı kalorifer tesisatı
Servis :
Ulaşım : İzmir il merkezinden İZBAN ile 20 dakikada bir Tepeköy istasyonunda inerek istasyonun önünden her yarım saatte bir geçen mahalle dolmuşuna binmek suretiyle okula ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca İzmir - Denizli bölgesel treni ile ilçe merkezine gelerek aynı şekilde ulaşım sağlanabilmektedir. Mahalle dolmuşları Pazar günleri saat başı hareket etmektedir, Perşembe günleri de Perşembe Pazarı olması sebebiyle saat beklememekte dolduğu zaman hareket etmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İzmir il merkezine 52 km (İzmir Otogarına) Torbalı ilçe merkezine 5 km (Belediye Meydanına)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :